Västra Frölunda söker säkerhetstekniker med inriktning lås!

/global/scaled/5760x2506x0x1335x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-lock-technician-installing-lock.jpg

Vi expanderar och behöver fler säkerhetstekniker till Västra Frölunda!

CERTEGO i Västra Frölunda expanderar och vi söker därför förstärkning i form av två säkerhetstekniker med inriktning lås till filialen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med installation, driftsättning och underhåll och service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystem. Du kommer att arbeta själv och tillsammans med dina kollegor. Arbetet utgår ifrån vår filial i Västra Frölunda men vi agerar inom hela göteborgsregionen med kranskommuner. Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. 

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som redan har erfarenhet och kunskap om yrket och branschen. Du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för mekanik och teknik. Du kanske har läst en teknisk inriktning på gymnasiet eller till och med är utbildad låssmed? Du gillar att lösa problem som kan uppstå. Du är tycker om att röra på dig och du ställer krav på att lämna ifrån dig ett fullgott arbete som gör kunder nöjda. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättningatt vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla.Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten avser heltid

Vid frågor om tjänsten kontakta filialchef Christer Andrén 031-49 85 08

Varmt välkommen med din ansökan till ansokan@certego.se

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om CERTEGO: 

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberondeföretag i ASSA ABLOY-koncernen.