Vill du bli en del av vårt härliga team och samtidigt utmanas av spännande arbetsuppgifter? CERTEGO i Uppsala söker fler säkerhetstekniker!

/global/scaled/3850x1675x0x235x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-nya-sakerhetstekniker-team-certego-apelsin.jpg

Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

 

Arbetsuppgifter

Hos oss på CERTEGO får du arbeta med säkerhetslösningar i olika former bland annat, lås, dörrautomationer, larm, passersystem, kamerasystem etc. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Arbetsdagen är varierad och du kommer garanterat ha roligt på jobbet.

Vem är du?

Du har ett gediget intresse för teknik antingen i form av mekanik eller elektronik. Kundnöjdhet är viktigt för dig och du är duktig på att kommunicera med kunder! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen. För att lyckas i rollen krävs att du har tidigare erfarenhet från yrket.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

 

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

 

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

 

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange ”Uppsala” i ämnesraden.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på telefonnummer: 021 10 96 22

 

Sista ansökningsdag: 6/9-2020.

 

 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

Varmt välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.