Vi växer och söker nu dig som vill förstärka vårt team av säkerhetstekniker med inriktning lås på CERTEGO i Eskilstuna.

/global/scaled/4584x1991x25x147x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-technicians-talking-and-laughing.jpg

Vill du jobba med smarta säkerhetslösningar och samtidigt ha möjligheter att utvecklas? Då har du chansen nu – CERTEGOs team i Eskilstuna söker Säkerhetstekniker med inriktning på låstjänster. Vi har den senaste tiden haft en ökad orderingång och har flera nya avtalskunder.

En viktig kugge i att ge våra kunder de säkerhetslösningar de behöver är våra Säkerhetstekniker – de installerar, utför service och skapar säkerhet och trygghet för egendom och människor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. Du bidrar till teamets samarbete och är social med hög känsla för service.

Vem är du?

Du har ett gediget intresse för mekanik och har gärna en teknisk eller praktisk utbildning med några års erfarenhet inom ett praktiskt yrke. Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat i branschen och självständigt kan utföra installationer och service av lås, låssystem och dörrautomationer. Du har god kännedom inom produktutbud från flertalet leverantörers fabrikat. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter som till exempel dörrautomatik och kodlås. Erfarenhet av säkerhetsskåp samt Gesällbrev eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. 

Vårt erbjudande till dig!

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Jourtjänstgöring kan komma att bli aktuell.

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Säkerhetstekniker Lås till CERTEGO i Eskilstuna”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22.

Sista ansökningsdag: 30/10-2019.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

Tjänsten avser heltid med fast månadslön.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om CERTEGO: 

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.