CERTEGO i Uppsala växer och söker dig som vill förstärka vårt team av säkerhetstekniker inriktning Mekanik!

/global/scaled/5700x2480x61x1280x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-lastekniker-installerar.jpg

Vill du ha en varierande arbetsdag med spännande arbetsuppgifter och de bästa kollegorna? CERTEGO expanderar och behöver fler säkerhetstekniker inriktning Mekanik till Uppsala.

Arbetsuppgifter

Hos oss blir du en del av ett kompetent team med en härlig gruppdynamik som brinner för att göra kunden nöjd. Här finns goda möjligheter att lära av varandra. Din roll på CERTEGO kommer att variera mellan att självständigt och i team med andra tekniker installera, driftsätta och underhålla lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystem. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som redan har kunskap och erfarenhet från en liknande roll men som söker nya utmaningar och vill utvecklas tillsammans med oss. Du har förmodligen jobbat med några av de system och produkter som vi arbetar med. Du gillar att lösa problem som kan uppstå. Du är tycker om att röra på dig och du ställer krav på att lämna ifrån dig ett fullgott arbete som gör kunder nöjda. Du har en god kommunikativ förmåga och kundnöjdhet är viktigt för dig. Hos oss får du en fri roll med mycket eget ansvar.

För rätt person finns det stora möjligheter att växa hos CERTEGO!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. 

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning, tjänstebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten avser heltid

Placeringsort: Uppsala

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare Ida Wetterberg 021-10 96 22.

Varmt välkommen med din ansökan till ansokan@certego.seMärk din ansökan med ”Mekanik Uppsala”.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.