Vi växer och söker nu en säkerhetstekniker med inriktning larm till CERTEGO i Västerås. Kom och var med i vårt team!

/global/scaled/4223x1834x34x495x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-larm-knappsats-certego.jpg

Vill du jobba ha en varierande vardag med stora möjligheter att utvecklas? Då har du chansen nu – CERTEGOs team i Västerås söker Säkerhetstekniker med inriktning på larmtjänster.

En viktig kugge i att ge våra kunder de säkerhetslösningar de behöver är våra Säkerhetstekniker – de installerar, utför service och skapar säkerhet och trygghet för egendom och människor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt installera, driftsätta och underhålla inbrottslarm, brandlarm, passersystem, kameraövervakningssystem samt utrymningslarm. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Arbetsdagen är varierad då du åker på stora byggen och mindre jobb. En stor del av ditt arbete är självständigt men du kommer också att samarbeta med dina kollegor och kunder mm. Du kommer att ha en hel del kontakt med våra kunder. Arbetet är varierat och du kommer att jobba i ett högt tempo.

Vem är du?

Du har viss erfarenhet av installation, service och driftsättning av system inom säkerhetsbranschen. Meriterande är om du har erfarenhet av t.ex. ARX, Galaxy och RCO Teletec - men det är inget krav. Du trivs med att arbeta självständigt och förstår det goda kundbemötandet. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla.

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Hos oss på CERTEGO blir du en del av ett glatt gäng som hjälper varandra att lyckas.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.  

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Larm Västerås”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg 021-10 96 22.

Sista ansökningsdag: 1/12-2019.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön.

Varmt välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.