Vi fortsätter att växa! Är du vår nästa säkerhetstekniker inriktning larm och passersystem? Bli en del av vårt härliga team i Gävle!

/global/scaled/4256x1848x0x484x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-servicetekniker-larm.jpg

Bli en viktig kugge i vårt team! Våra säkerhetstekniker installerar, utför service och skapar säkerhet och trygghet för egendom och människor.

Vill du jobba med smarta säkerhetslösningar och samtidigt ha möjligheter att utvecklas? Då har du chansen nu – CERTEGO i Gävle har en ökad orderingång och nya avtalskunder och vi söker därför förstärkning av säkerhetstekniker med inriktning på larmtjänster.

Arbetsuppgifter

Du kommer att installera, driftsätta och underhålla inbrottslarm, brandlarm, passersystem, kameraövervakningssystem samt utrymningslarm. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. Du samarbetar med ditt team och har kommer att leverera produkter så att kunden blir nöjd.

Vem är du?

Du har ett gediget intresse för elektronik och teknik, tycker om de sociala kontakterna och vill göra kunden nöjd. Du är dataintresserad och dina förvärvade kunskaper kommer att komma väl till användning hos oss. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet men det är givetvis starkt meriterande om du arbetat med säkerhetsinstallationer/underhåll tidigare. Det är också bra om du har erfarenhet av el/teleinstallationer. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell. 

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Säkerhetstekniker Larm till CERTEGO i Gävle”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på 021- 10 96 22.

Sista ansökningsdag: 30/10 2019.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.