Säkerhetstekniker Lås - ett fritt, roligt och utvecklande arbete!

/global/scaled/3850x1675x0x194x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-nya-sakerhetstekniker-team-certego-apelsin.jpg

Är du en person med stort teknikintresse som vill jobba med det senaste inom säkerhetslösningar med inriktning lås? CERTEGO i Luleå har jobbet för dig!

Vad gör en Säkerhetstekniker hos CERTEGO?

Denna tjänst har inriktning lås och som Säkerhetstekniker jobbar du med att självständigt installera, driftsätta och utföra service på lås, låssystem och därmed relaterade produkter.

Du kommer att jobba tillsammans med de andra i teamet för att nå våra mål, att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att våra kunder är nöjda med vår service.

Våra uppdrag består av såväl nybyggnation där vi levererar kompletta säkerhetslösningar, kompletteringar och uppgraderingar av befintliga säkerhetssystem samt service, reparation och underhåll av befintliga anläggningar hos våra avtalskunder.

Vem är du?

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Eftersom dom flesta av våra leveranser innehåller elektroniska komponenter och produkter är det klart meriterande om du har erfarenhet av svagströmsprodukter, som till exempel dörrautomatik och kodlås. Som person är du självgående och har en naturlig servicekänsla samt vilja att ta ansvar för ett gott genomfört arbete och nöjda kunder.

Vad innebär det att jobba hos CERTEGO?

CERTEGO har som målsättning att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling och goda anställningsvillkor. I tjänsten har du en servicebil med modern och riktig utrustning. Läs gärna mer om att jobba hos oss här.
Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Luleå.

  • Tillfälliga uppdrag kan förekomma på andra orter.
  • Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Då vi jobbar med säkerhetslösningar gör vi alltid ett utdrag ur polisens belastningsregister, detta är obligatoriskt för alla tjänster hos CERTEGO och utförs alltid innan en eventuell anställning. Svenskt medborgarskap och B-körkort är ett krav i denna tjänst.

Så här söker du jobbet!

Skicka en beskrivning av dig själv, dina erfarenheter/tidigare anställningar och dina kontaktuppgifter med e-post och ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Säkerhetstekniker Luleå".

Skicka ansökan till: ansokan@certego.se

Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt.

Kontaktperson: Sara Berggren, tel: 0920-21900 

Och du, vänta inte - sök idag!

Välkommen med din ansökan.