Vill du bli en del av vårt glada gäng i Karlstad? Vi söker säkerhetstekniker inriktning elektronik!

/global/scaled/4608x2001x0x232x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-sakerhetstekniker-kamera-service.jpg

Hos oss får du ett varierande arbete med spännande arbetsuppgifter. Du får möjlighet att skapa trygghet för våra härliga kunder. Vi erbjuder dig möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper inom området och vi vill att du ska växa tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt installera, driftsätta och underhålla inbrottslarm, brandlarm, passersystem, kameraövervakningssystem samt utrymningslarm. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med. Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. Du bidrar till teamets samarbete och är social med hög känsla för service.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som redan har erfarenhet och kunskap om yrket och branschen. Du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för elektronik. Du gillar att lösa problem som kan uppstå. Du tycker om att röra på dig och du ställer krav på att lämna ifrån dig ett fullgott arbete som gör kunder nöjda. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning, tjänstebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vid frågor om tjänsten kontakta Ida Wetterberg 021-10 96 22.

Varmt välkommen med din ansökan till ansokan@certego.se

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.