Säkerhetstekniker sökes till CERTEGO i Stockholmsområdet

/global/scaled/1531x666x0x167x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-sakerhetstekniker-certego-hjalm-vast.jpg

Vill du bli en del av vårt härliga team och samtidigt utmanas av spännande arbetsuppgifter? CERTEGO växer och söker förstärkning i Stockholmsområdena Kista, Västberga, Arlanda/Märsta och Södertälje!

Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

Hos oss på CERTEGO får du arbeta med säkerhetslösningar i olika former bland annat, lås, dörrautomationer, larm, passersystem, kamerasystem etc. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Arbetsdagen är varierad och du kommer garanterat ha roligt på jobbet.

Vem är du?

Du har ett gediget intresse för teknik antingen i form av mekanik eller elektronik. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen. Givetvis är det meriterande om du tidigare arbetat i branschen men vi tar också in lärlingar i den mån vi kan för att fler ska ha möjlighet att lära sig vår roliga bransch.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker och till vilken del av Stockholm du söker: Kista, Västberga, Arlanda/Märsta och Södertälje. Tex: "Ansökan Säkerhetstekniker Kista".

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg 021-10 96 22.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Häng med i våra sociala medier! 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.