Säkerhetstekniker sökes till CERTEGO i Stockholmsområdet

/global/scaled/4016x1745x0x2648x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-tekniker-med-kund-parm.jpg

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? Nu söker vi Säkerhetstekniker till Stockholm (placeringsort Västberga, Södertälje eller Kista).

Som Säkerhetstekniker hos CERTEGO kommer du i huvudsak att driftsätta och serva olika fabrikat av säkerhetssystem. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.

Vem söker vi?

Utmaningen för dig handlar om att bli så duktig som möjligt och att nå uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet.Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Du har den tekniska kompetensen, en naturlig servicekänsla samt viljan att ta ansvar och att utvecklas vidare.

Vad du behöver uppfylla:

Du behöver körkort, svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister (obligatorisk vandelskontroll utförs av CERTEGO innan eller efter en eventuell anställningsintervju).

Vi erbjuder dig:

CERTEGO har som målsättning att vara Sveriges främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda anställningsvillkor.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Västberga, Södertälje eller Kista. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och och Unionen.

Intresserad? Sök redan idag:

Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03

Klicka här för attkomma till ansökningsformulär.

Välkommen med din ansökan!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.