Är du den självständige säkerhetstekniker med inriktning brandlarmsprovning som vår filial i Enköping söker?

/global/scaled/3929x1712x11x554x1000x435/Other-certegoSE-bilder-produkter-tjanster-brandlarm-offentlig-miljo.jpg

Ta möjligheten att jobba med spännande och viktiga arbetsuppgifter där du till stor del själv lägger upp ditt arbete! Sök tjänsten som säkerhetstekniker hos oss på CERTEGO.

I tjänsten får du chansen att utföra ett av de viktigaste arbetena som finns, nämligen att säkerställa brandlarmens korrekta funktion ute hos våra kunder. Skapa säkerhet och trygghet för egendom och människor!

Arbetsuppgifter

Du har stor frihet i att planera ditt arbete på egen hand. Dina ansvarsområden handlar om att kontakta våra avtalskunder och avisera dessa om när du kommer ut och provar brandlarmen. Väl på plats kommer du att se till att larmen fungerar tillfredsställande. Därefter följer en del administration och dokumentation om de tester du utfört.

Du kommer att ha kontakt med många olika människor och du kommer att möta många olika platser. Vi har ca 150-200 anläggningar som minst varje kvartal ska testas och kunderna vi har kan vara både privata bolag som kommunala verksamheter. 

Vem är du?

Du kommer att möta många olika kunder och du har en god förmåga att möta människor i olika situationer, kommunikation är viktigt för dig likväl för våra kunder. Du har ett gott ordningssinne och är van vid att arbeta under eget ansvar. Du kommer att vara ensam i rollen som brandlarmsprovare men det finns en stor kunskapsbank på företaget och du kommer få en god introduktion men sedan kommer du att utföra ditt arbete på egen hand. Du kommer att utföra en hel del dokumentation där ditt ordningssinne återigen kommer till användning. Det är en merit om du har erfarenhet av brandlarmsregler(SBF 110) men det är inget krav.

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. 

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell. 

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Brandlarmsprovare Enköping”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på 021-10 96 22.

Sista ansökningsdag: 10/11-2019.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om CERTEGO: 

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.