Rekryterare med bas i Västerås

/global/scaled/5616x2443x0x863x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-hjalp-yrkeskategori-entreprenor-ny.jpg

Är du CERTEGOs nya rekryterare? Drivs du av att tillsätta rätt person på rätt plats? Attraheras du av att vara med på CERTEGOs framgångresa där du själv kommer vara en stark bidragande faktor till vår fortsatta framgång? Då kan den här tjänsten vara något för dig.

Arbetsguppgifter:

Som rekryterare kommer du att arbeta med hela rekryteringsprocessen från behovsanalys till anställning samt uppföljning. I första hand kommer du att rekrytera säkerhetstekniker, arbetsledare och projektledare men även andra tjänster förekommer. Du kommer att vara ett stöd och agera bollplank till rekryterande chef genom hela rekryteringsprocessen.

Exempel på arbetsuppgifter är annonsskrivning, urval, testning, intervjuer samt referenstagning. Som rekryterare hos oss erbjuds du stora möjligheter att se Sveriges avlånga land. I tjänsten ingår det 1 planerad resa/vecka. Kandidatupplevelsen är viktig för oss och att förstå, attrahera och bygga relationer med våra kandidater är en central del i ditt arbete. Parallellt med rekryteringsarbetet ingår också att förbättra och utveckla vår rekryteringsprocess och vårt introduktionsprogram.

Dina kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget ser vi att du har minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta som rekryterare. Du har arbetat med hela rekryteringsprocessen från behovsanalys till anställning samt uppföljning. Du har goda kunskaper inom sociala medier och du vet var kandidaterna finns och på vilket sätt vi behöver synas för att hitta de bästa talangerna. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att jobba med Employer Branding. Det är meriterande om du är certifierad i något testverktyg.

Som person har du en förmåga att självständigt kunna planera, driva och organisera ditt dagliga arbete för att möta organisationens förväntningar. Du hanterar nya förutsättningar och olika sociala situationer på ett smidigt sätt för att kunna leverera förstklassig service. Du är en inkluderande relationsbyggare som inger förtroende. Att kontinuerligt arbeta med utveckling av processer och arbetssätt är något som kommer naturligt för dig.

Du har examen från personalvetarprogrammet eller motsvarande. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Praktiskt om tjänsten:

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Västerås

Ansök snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag: 2019-05-05.

Sök jobbet här, formulär hos Randstad.

Vad innebär det att jobba hos CERTEGO?

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling, goda övriga anställningsvillkor och förmåner. CERTEGO har verksamhet på 32 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär.

Välkommen till oss på CERTEGO!

Om CERTEGO

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.