CERTEGO söker ny Regionchef Stockholm Vi söker dig som gillar att utveckla din verksamhet, har sinne för affärer och stort intresse för människor.

/global/scaled/3863x1683x0x144x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-ceretgo-kvinna-orange-kavaj-flera.jpg

Hos oss på CERTEGO får du en spännande och varierande vardag där du har stor möjlighet att påverka. CERTEGO är en av Nordens ledande säkerhetsleverantörer och går en spännande framtid till mötes. Vill du vara en viktig del av den resan? Då kan du vara rätt person för jobbet!

Arbetsuppgifter

I rollen som Regionchef har du fullt resultat- och personalansvar. Du driver aktivt affärs- och verksamhetsutveckling i Region Stockholm. Regionen består idag av fyra filialer i Kista, Märsta, Västberga och Södertälje med en omsättning på ca 180 MSEK. Vi ser en stor utvecklingspotential för Region Stockholm och har kraftig tillväxtambition under de kommande åren.

I regionen arbetar ca 80 medarbetare och du har direkt personalansvar för fyra filialchefer samt en enhetschef som du coachar, entusiasmerar och agerar bollplank till. Du jobbar nära filialcheferna och driver utvecklingen tillsammans med dem. Du rapporterar direkt till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp där du bidrar till utvecklingen av hela CERTEGO Sverige. Huvudsaklig placering är på något av regionens filialkontor.

Ditt fokus är lönsam tillväxt på en expansiv marknad samtidigt som du genom ett tydligt ledarskap skapar en effektiv organisation där medarbetarna trivs och utvecklas. Ditt engagemang skapar en stabil grund så att våra medarbetare kan prestera bra på jobbet vilket i sin tur leder till nöjda kunder.

 

Vem är du?

Du har ett stort sinne för affärer och ett genuint intresse för att utveckla vårt erbjudande i en expansiv bransch.

Din ledarstil karaktäriseras av tydlighet, respekt för individen och intresse för utveckling. Du har erfarenhet av tjänsteproducerande företag och det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadbranschen. I dina tidigare roller har du framgångsrikt utvecklat organisationer och personal på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Du får saker gjorda, kan delegera och har tilltro till dina medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en naturlig ledare med god social kompetens och ett genuint intresse för människor. Du är trygg i dig själv och har en öppen, positiv och pedagogisk läggning..

 

Ansökan

CERTEGO eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökande.

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Regionchef”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22.

Vi kallar till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

 

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om oss och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.