CERTEGO söker en ny regionchef! Vi söker dig som gillar att utveckla din verksamhet, har sinne för affärer och stort intresse för människor.

/global/scaled/1535x669x0x192x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-male-and-female-doing-work-at-office.jpg

Hos oss på CERTEGO får du en spännande och varierande vardag där du har stor möjlighet att påverka. Vi är en av Nordens ledande säkerhetsleverantörer och går en spännande framtid till mötes. Vill du vara en viktig del av den resan? Då kan du vara rätt person för jobbet!

I rollen som Regionchef har du fullt resultat- och personalansvar. Du driver aktivt affärs- och verksamhetsutveckling i region Mitt/Väst. Regionen med sina nio filialer sträcker sig från Enköping till Göteborg, med en omsättning på ca 300 MSEK. I regionen arbetar drygt 150 medarbetare och du har direkt personalansvar för sex filialchefer som du coachar, entusiasmerar och agerar bollplank till. Du jobbar nära filialcheferna och driver utvecklingen tillsammans med dem. Du rapporterar direkt till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp där du bidrar till utvecklingen av hela CERTEGO Sverige. Huvudsaklig placering är på något av regionens filialkontor. 

Ditt fokus är lönsam tillväxt i regionen samtidigt som du genom ett tydligt ledarskap skapar en effektiv organisation där medarbetarna trivs och utvecklas. Ditt engagemang skapar en stabil grund så att våra medarbetare kan prestera bra på jobbet vilket i sin tur leder till nöjda kunder.

Vem är du?

Din ledarstil karaktäriseras av tydlighet, respekt för individen och intresse för utveckling. Du har erfarenhet av tjänsteproducerande företag och det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadbranschen. I dina tidigare roller har du framgångsrikt utvecklat organisationer och personal på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Du får saker gjorda, kan delegera och har tilltro till dina medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en naturlig ledare med god social kompetens och ett genuint intresse för människor. Du är trygg i dig själv och har en öppen, positiv och pedagogisk läggning. Du har ett stort sinne för affärer och ett genuint intresse för branschens fortsatta utveckling.

Ansökan

CERTEGO eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökande.

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Regionchef”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22.

Sista ansökningsdag: 2/2 -2020.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om oss och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.