CERTEGO i Luleå söker ledande tekniker inom elektronisk säkerhet!

/global/scaled/4887x2124x26x1879x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-servicetekniker-certego-kontrollerar-system.jpg

Dags för nästa steg i karriären som tekniker? Då är detta kanske jobbet för dig!

På CERTEGO i Luleå blir du en viktig del i ett bra team. Hos oss kommer du att ha intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att kontinuerligt utbyta kunskap och erfarenhet med dina kollegor. En styrka i att arbeta hos oss på CERTEGO är att du också kan erhålla nödvändiga utbildningar och samarbeta med dina kollegor runtom i Norden.

Arbetsuppgifter 

Du kommer att leda det dagliga arbetet med ditt team på plats hos våra kunder. Du kommer både att arbeta självständigt och i teamet med att installera, driftsätta och underhålla inbrottslarm, brandlarm, passersystem, kameraövervakningssystem samt utrymningslarm hos våra kunder. Ingen dag är den andra lik och du kommer garanterat att ha intressanta arbetsuppgifter. En stor del av arbetet innebär kundkontakt. 

Vem är du?

Vi ser att du redan nu arbetar inom branschen och har god kunskap om åtminstone några av de produkter vi använder. Förmodligen känner du dig nu redo att ta nästa steg i din karriär. Du vill bidra till dina kollegors utveckling och har inga problem att ta en ledande roll i en grupp. Du tycker det är roligt att gå till jobbet och vill gärna utvecklas. Att lösa komplexa problem är något som utmanar dig men du kan lika gärna arbeta i projekt. Att möta både kunder och kollegor är inga problem, du uppskattar de sociala kontakterna.

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning, tjänstebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Tjänsten avser heltid 

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare Ida Wetterberg 021-10 96 22 

Varmt välkommen med din ansökan till ansokan@certego.se . Märk gärna din ansökan med "Luleå".

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.  

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.