Projektör sökes till CERTEGO i Lund - sök jobbet idag

/global/scaled/4256x1848x0x574x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-projektledare-projektor-certego.jpg

Ledigt jobb som Projektör hos CERTEGO i Lund. Här vill vi förstärka teamet med en engagerad Projektör. Är du den vi söker?

Det här söker vi!

Vi söker nu dig som är erfaren projektör alternativt jobbar som senior säkerhetstekniker idag och känner dig redo att ta steget till en ny utmanande roll. Vi ser att du har stor erfarenhet av säkerhetslösningar inom låsmekanik, elektromekaniska låssystem och dörrautomatik. Kunskap inom inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning och brandlarm är meriterande.

Vad kommer du jobba med hos CERTEGO?

Du kommer att arbeta med att ta fram tekniska lösningar till våra kunders anläggningar. Arbetsuppgifterna består av att utifrån kundernas behov, tekniska krav, regler och myndighetskrav projektera och dokumentera anläggningar.

På vår önskelista ser vi gärna att du har kunskaper i Autodesk AutoCAD (LT) samt kunskaper inom entreprenadjuridik. Arbetet kräver att du är drivande, självständig och strukturerad. Vidare är du utåtriktad, kommunikativ, har god servicekänsla och hanterar det svenska språket väl i tal och skrift.

Tjänsten innebär heltid och placeringsorten är i Lund alternativt Malmö. 

Tjänsten kräver:

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter eventuell anställningsintervju)

Så här söker du:

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange ”Projektör Region Syd” i ämnesfältet.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Filialchef Jimmy Thorsell 046-101266 eller Regionchef Per-Erik Carleskär 044-101981.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

CERTEGO är ledande säkerhetsleverantör i Skandinavien. Vi erbjuder bred kunskap och helhetslösningar inom säkerhet. Med öppna säkerhetslösningar och säkerhetstjänster skapar vi ökad säkerhet och trygghet för egendom och människor. Vi är starkt lokalt förankrade och idag finns vi på 90 orter och har 1200 anställda. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.