Är du CERTEGO Växjös nya projektledare inom mekanik?

/Other/certegoSE/bilder/jobb-karriar/certego-lastekniker-dorrstangare.jpg

Vi söker dig som gillar att leda projekt, stora som små, och som sätter kundens behov i fokus! Hos oss får du möjlighet att bli en del av ett glatt team med en hög kompetensnivå som hjälper varandra att lyckas. CERTEGO erbjuder smarta säkerhetslösningar och tjänster som skapar säkerhet och trygghet för egendom och människor.

Arbetsuppgifter 

Du kommer självständigt att arbeta för att nå de mål vi har för att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att kunderna blir nöjda med vår service. På filialen och i organisationen finns många erfarna kollegor att diskutera lösningar med. Du har ansvar för resursplanering, inköp och underleverantörer. Du har många kundkontakter och det viktigt att du är intresserad av kundernas behov samt att du hela tiden bygger goda och stabila relationer för att kunna bidra till försäljning och fler uppdrag i framtiden. 

 

Vem är du? 

Vi ser att du som söker har erfarenhet från entreprenadbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet från just säkerhetsbranschen och framförallt inom allt som tillhör dörrmiljöerDu arbetar strukturerat men kan ändra din planering om det behövs. Kundkontakten är viktig för dig och du gillar att vara ute och skapa nya kontakter. Du gillar högt tempo och trivs när ingen dag är den andra lik. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.  

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. 

 

Vårt erbjudande till dig! 

 

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du får du ta del av vinstdelning, tjänstebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och UNIONEN. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

 

Så här söker du jobbet 

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Projektledare Växjö”. 

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22. 

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen.  

 

Varmt välkommen in med din ansökan! 

 

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningarVåra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.