Är du CERTEGOs nya projektledare inom mekanik? Vi söker dig som vill ha en spännande utmaning, roliga arbetsuppgifter och härliga kollegor!

/global/scaled/1280x558x0x34x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-Technician CERTEGO-horizontal-logo.jpg

Vill du jobba med smarta säkerhetslösningar och samtidigt ha möjligheter att utvecklas? Då har du chansen nu – CERTEGOs team i Norrköping söker Projektledare inriktning mekanik. Kom och var med i vårt team!

 

Hos oss får du en tjänst där du får utföra intressanta arbetsuppgifter och är drivande i arbetet kring kundkontakt och projektgenomförande av våra säkerhetssystem. 

Arbetsuppgifter 

Som Projektledare för våra mekaniska säkerhetssystem får du en viktig roll hos oss där du planerar och leder olika produktionsprojekt från införsäljning till genomförande. Vi genomför små och stora installationer och driftsättningar ute hos våra kunder, t.ex. kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter. 


Du kommer jobba tillsammans med de andra i teamet för att nå de mål vi har för att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att kunderna blir nöjda med vår service. Du har ansvar för resursplanering, inköp och underleverantörer. Du har många kundkontakter och det viktigt att du är intresserad av kundernas behov samt att du hela tiden bygger goda och stabila relationer för att kunna bidra till försäljning och fler uppdrag i framtiden. 

  

Vem är du? 

För att lyckas i rollen krävs att du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare. Du bör ha arbetat i branschen tidigare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är drivande, självständig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har lätt att kommunicera med såväl kunder som medarbetare och du är mån om att skapa och bibehålla goda relationer. 

Du vill vara en del av vårt team i Norrköping som kännetecknas av den goda stämningen och viljan att hjälpa varandra att lyckas! 

 

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. 

 

Vårt erbjudande till dig 

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan bland annat få ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

 

Så här söker du jobbet 

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Projektledare Norrköping”.

  

Vid frågor kontakta Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22. 


Sista ansökningsdag: 9/8-20. 


Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. 

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

 

Tjänsten avser heltid med fast månadslön. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!