Västra Frölunda söker dig som vill ha en spännande utmaning, roliga arbetsuppgifter och härliga kollegor! Är du kanske vår nya Projektledare inom låsmekanik på CERTEGO?

/global/scaled/5760x2506x0x762x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-lock-technician-installing-lock.jpg

Vill du ha en tjänst full av utvecklande och intressanta arbetsuppgifter? Där du är delaktig från tidigt skede vid projektering & kalkylering och drivande under projektgenomförandet? Då är detta för dig!

Arbetsuppgifter

Projektledare för mekaniska säkerhetssystem är en viktig samordnande roll hos oss. Vi genomför allt från mindre till omfattande installationer och driftsättningar hos våra kunder, t.ex. kommersiella fastigheter, flerbostadsfastigheter samt kommunala och statliga ramavtal.

Vi arbetar alltid i team för att leverera enligt kvalitetsmål, hålla deadlines och gärna också överträffa våra kunders förväntan på hög servicegrad. Du är delaktig i resursplanering, ansvarar för inköp och underleverantörer. Med många kundkontakter är det självklart för dig att bygga goda och stabila relationer för att vara våra kunders självklara val i framtiden.

Vem är du?

Arbetsuppgifterna kräver branscherfarenhet, inte bara järnvilja. Du vet att löpande administration ger bäst slutresultat i rätt tid.

Att vidareutveckla dig själv tycker du är självklart. Bra teknisk kompetens och kunskap inom lagar, bygg & branschnormer driver dig. Att läsa upphandlingsdokument, AF, tekniska beskrivningar och rambeskrivningar måste inte vara ett högt rankat fritidsintresse, men i din yrkesroll gör du det bra. 

För att vi sedan ska funka riktigt bra ihop så är det dina personliga egenskaper som avgör. Du är drivande, självständig i ditt arbete men förstår vikten av ett gott samarbete, du ha god struktur och ordning omkring dig. Du trivs med kundbemötande och du kommer väl in i gänget med dina kompisar på jobbet. Du är inte rädd att jobba hårt om det behövs och du ser möjligheter.

Vårt team kännetecknas av den sköna stämningen, viljan att hjälpa varandra att lyckas och att ha kul på jobbet.

För tjänsten kommer du behöva körkort B.

Det är ju faktiskt säkerhet vi levererar och därför kan dina uppdrag kräva säkerhetsklassning. Svenskt medborgarskap och godkänt utdrag från polisens belastningsregister krävs för din ansökan.  

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan bland annat få ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och Unionen. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Projektledare mekanik Västra Frölunda”.

Vid frågor kontakta Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22.

Sista ansökningsdag: 1/12 2019.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 Tjänsten avser heltid med fast månadslön.

Varmt välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. Vi har en stabil global industriell ägare som heter ASSAABLOY.