CERTEGO i Köping söker Säkerhetstekniker

/global/scaled/1012x440x0x213x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-sakerhetstekniker-certego-passersystem-pando.jpg

Vill du jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? Då ska du söka jobbet som Säkerhetstekniker hos CERTEGO.

Att vara säkerhetstekniker på CERTEGO:

Som Säkerhetstekniker arbetar du självständigt med att installerar, driftsätter och utför service på lås, låssystem och andra relaterade produkter i våra dörrsystem. I tjänsten skall du arbeta på ett noggrant och serviceinriktat vis för att uppnå de mål som CERTEGO har gällande kvalité och kundfokus.

Dina kvalifikationer som sökande:

Som säkerhetstekniker på CERTEGO söker vi dig som trivs med och självständigt behärskar att noggrant utföra arbeten ute hos våra kunder, proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare är du social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som dina kollegor.

För att passa in i tjänsten tror vi vidare att du har ett stort teknikintresse. En bakgrund av några års dokumenterad erfarenhet av installation, service och driftsättning inom säkerhetsbranschen är önskvärt, samt att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

  • Det är meriterande om du har erfarenhet av t.ex. ARX, Galaxy och RCO.
  • Tjänsten innebär även att vid behov stödja i butiken med t.ex. nyckeltillverkning, försäljning och viss offerthantering.
  • Du som söker ska vara svensk medborgare och inneha körkort B.

Då vi jobbar med säkerhetslösningar gör vi alltid ett utdrag ur polisens belastningsregister, vilket är obligatoriskt för alla tjänster hos CERTEGO.

 

Vad innebär det att jobba hos CERTEGO?

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. Här får du möjlighet till personlig utveckling och goda anställningsvillkor. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag. Läs gärna mer om att jobba hos oss här.

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Köping

Tjänsten avser heltid med fast månadslön. Arbetsområde är Västmanland med fokus i placeringsorten Köping. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Så söker du tjänsten:

Skicka din ansökan till ansokan@certego.se och ange tydligt vilken tjänst du söker genom att skriva ”Ansökan Säkerhetstekniker Köping” i ämnesfältet. Naturligtvis behandlar vi din ansökan konfidentiellt.

Vi erbjuder här en viktig roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär. Välkommen till oss på CERTEGO!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.