Nu söker vi en driven Projektledare till CERTEGO Västerås

/global/scaled/3843x1674x0x470x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-kvinna-orange-kavaj-moter-kunder.jpg

Nu söker vi en projektledare till Västerås. Du får jobba med hela processen från säljarbetet till genomförande av elektroniska och mekaniska säkerhetssystem. En av våra allra viktigaste roller med mycket kontakt med kunderna.

Projektledarrollen hos CERTEGO:

Projektledaren är en viktig roll i CERTEGO där du driver projekt inom elektroniska och mekaniska säkerhetssystem. Du planerar och leder produktionsprojekten från införsäljning till genomförande. Vi genomför både stora och mindre installationer och driftsättningar av säkerhetslösningar ute hos våra kunder, som kan vara till exempel kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.

Du kommer jobba tillsammans med de andra i teamet för att nå de mål vi har satt upp för att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att kunderna blir nöjda med vår service. Du har ansvar för resursplanering, inköp och underleverantörer.

Du har många kundkontakter och det viktigt att du är intresserad av kundernas behov samt att du hela tiden bygger goda och stabila relationer för att kunna bidra till försäljning och fler uppdrag i framtiden.

Dina kvalifikationer:

För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från en liknande bransch och en god teknisk kompetens. Meriterande är att du har erfarenhet från säkerhetsbranschen, kan läsa ritningar, har kunskaper om regelverk inom byggnation och säkerhet.

Du har erfarenhet av att leda montage på plats och vet att du trivs i den rollen. Som person är du drivande. Du är en naturlig ledare som tar ansvar och leder ditt team framåt på bästa sätt.

Servicekänslan sitter i ryggmärgen och du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och medarbetare. Vi utgår ifrån att du har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare och att du lätt kan visa upp tidigare uppnådda goda resultat.

Vad innebär det att jobba hos CERTEGO?

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. Vi erbjuder en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär. Personlig utveckling och goda anställningsvillkor samt friskvårdsbidrag är självklart för oss. Läs gärna mer om att jobba hos oss här.

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Västerås

Sår här söker du:

Skicka din ansökan till ansokan@certego.se och ange tydligt vilken tjänst du söker genom att skriva ”Ansökan Projektledare Västerås” i ämnesfältet.

Välkommen till oss på CERTEGO!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.