Vill du vara en del av ett härligt gäng och arbeta med nyckelhantering i vår butik/verkstad?

/global/scaled/4197x1830x34x674x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-nycklar-narbild-butik.jpg

Detta är tjänsten för dig som kanske vill starta din karriär eller prova något helt nytt! CERTEGO Västerås behöver en person som ska arbeta med nyckelhantering och enklare kontorsgöromål. Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer primärt att handla att lämna ut nycklar till företag, olika typer av hantverkare och privatpersoner med den administration och dokumentation som tillhör. Du kommer också att få göra enklare kontorsgöromål och få lära dig en del om nyckeltillverkning mm.

Vem är du?

Till denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper – för det är dessa som kommer att få dig att lyckas. Vi ser att du är social och trivs med att möta kunder, du är lösningsfokuserad och du har inga problem med att ta tag i saker du ser behöver göras. Du trivs med att hjälpa andra och du vill bli en del av vårt team. Givetvis är det meriterande om du tidigare arbetat med något liknande men det är inget krav.

Vårt erbjudande till dig!

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns med IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Nyckelhanterare Västerås”.

Vid frågor kontakta Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22.

Sista ansökningsdag är 19/1-2019.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.