Vill du vara en del av ett vinnande team? Vi söker nu en säkerhetstekniker med inriktning mekanik till vår filial i Norrköping!

/global/scaled/1834x1409x0x0x300x231/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-trainee-certego-sokes.jpg

Vill du jobba med smarta säkerhetslösningar och samtidigt ha möjligheter att utvecklas? Då har du chansen nu – CERTEGOs team i Norrköping söker Säkerhetstekniker med inriktning mekanik. En viktig kugge i att ge våra kunder de säkerhetslösningar de behöver är våra Säkerhetstekniker – de installerar, utför service och skapar säkerhet och trygghet för egendom och människor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. Du samarbetar med ditt team och har kommer att leverera produkter så att kunden blir nöjd.

Vem är du?

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en liknande roll. Är kunden nöjd så är du nöjd. Du utmanas och tycker om att lösa kluriga problem och vill göra ett snyggt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.


Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell. 

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Säkerhetstekniker Norrköping”.Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg via mail Ida.Wetterberg@certego.se.

Sista ansökningsdag: 5/9-2020.Vi kan kalla till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


Tjänsten avser heltid med fast månadslön.

Varmt välkommen in med din ansökan!