CERTEGO i Stockholm söker Säkerhetstekniker med inriktning lås

/global/scaled/4127x1792x0x1041x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-troja-certego-logga.jpg

Är du Säkerhetstekniker och vill ha ett jobb där du får kontinuerlig utbildning och möjlighet att jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? CERTEGO Stockholm har jobbet för dig!

Om jobbet som Säkerhetstekniker:

Som Säkerhetstekniker hos CERTEGO kommer du i huvudsak att utföra service på lås, låssystem och relaterade produkter. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med. Utmaningen för dig handlar om att bli så duktig som möjligt och att nå uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Du har den tekniska kompetensen, en naturlig servicekänsla samt viljan att ta ansvar och att utvecklas vidare. Du behöver också körkort, svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister (obligatorisk vandelskontroll utförs av CERTEGO innan eller efter en eventuell anställningsintervju).

Vad erbjuder vi?

CERTEGO har som målsättning att vara Sveriges främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling, kontinuerlig utbildning och goda anställningsvillkor. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Västberga eller Kista. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och Unionen.

Intresserad? Sök redan idag!

Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03

ANSÖK HÄR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.