Nu söker vi flera Låstekniker till CERTEGO i Luleå (Luleå Låskonsult)

/global/scaled/4256x1848x0x0x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-oppna-dorr-med-panikregel.jpg

Nu söker vi flera Låstekniker till CERTEGO i Luleå! Här består verksamheten idag av Luleå Låskonsult, som blir CERTEGO fullt ut i februari 2019. Vill du bli en del i vårt team?

Redan idag är Luleå Låskonsult en del av CERTEGO, vilket innebär att som Låstekniker här blir du en i teamet på ett snabbväxande företag i en global koncern. Tillsammans levererar vi säkerhetslösningar till både stora och små projekt i de flesta branscher.

Vad gör en Låstekniker hos CERTEGO?

Våra Låstekniker jobbar med att självständigt installera, driftsätta och utföra service på lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer jobba tillsammans med de andra i teamet för att nå de mål vi har för att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att kunderna blir nöjda med vår service.

Vi jobbar med de flesta branscher och såväl nybyggnation där vi levererar kompletta säkerhetslösningar, som renoveringar och uppgraderingar av befintliga säkerhetssystem.

Vem är du?

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Eftersom allt fler av våra leveranser innehåller elektroniska komponenter och produkter är det klart meriterande om du har erfarenhet av svagströmsprodukter, som till exempel dörrautomatik och kodlås. Som person är du självgående och har en naturlig servicekänsla samt vilja att ta ansvar för ett gott genomfört arbete och en nöjd kund.

Vad innebär det att jobba hos CERTEGO?

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. I tjänsten har du en servicebil med modern och riktig utrustning. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag. Läs gärna mer om att jobba hos oss här.

Den här tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Luleå. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Då vi jobbar med säkerhetslösningar gör vi alltid ett utdrag ur polisens belastningsregister, detta är obligatoriskt för alla tjänster hos CERTEGO och utförs alltid innan en eventuell anställning. Svenskt medborgarskap och B-körkort är ett absolut krav.

Så här söker du jobbet!

Skicka en beskrivning av dig själv, dina erfarenheter/tidigare anställningar och dina kontaktuppgifter med e-post och ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Låstekniker Luleå".

Ansök via e-post här.

Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt.

Vänta inte sök idag, varmt välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen och finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.