Säkerhetstekniker elektronik/larm till CERTEGO i Stockholm

/global/scaled/4245x1843x0x359x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-passerkontroll-aptus-gym.jpg

Ett fritt, roligt och utvecklande arbete

Är du vår nya Säkerhetstekniker elektronik/larm? Säkerhetslösningar är ett framtidsyrke, och CERTEGO i Stockholm expanderar med flera nya kunder och uppdrag. Hos oss finns fina utvecklingsmöjligheter.

Vi växer och nu söker vi dig som vill jobba med det senaste inom säkerhetslösningar och bli Säkerhetstekniker i vårt team! Hos oss får du arbeta på ett företag det går bra för och ingå i en global koncern.

Klicka här om du vill söka direkt.

Säkerhetstekniker jobb:

Dina arbetsuppgifter är att självständigt installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem och kameraanläggningar. 

Vem vi tror att du är:

Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av hur du arbetar med felavhjälpning, support, montering, inkoppling och driftsättning av säkerhetssystem. Du har en gedigen kunskap om minst några av följande teknologier och system: ARX, Galaxy och RCO.

Som person är du noggrann och självgående i ditt arbetssätt och tar initiativ samt arbetar med fokus på att lösa uppgifterna. Naturligtvis är du en ”lagspelare” som är social och gillar att ha kontakt med människor. Och du har den där förmågan att alltid ge det lilla extra till såväl kunder som dina kollegor.

Du har förmodligen även ett stort teknikintresse. Och du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Det här behöver du:

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter en eventuell anställningsintervju)
  • Datorvana
  • Grundläggande kunskaper i elektronik (din CV ska innehålla en förklaring på vilket sätt du uppfyller detta krav)
  • Datorvana/nätverkskunskaper (på IP nivå) (kort beskrivning i din CV på vilket sätt du uppfyller detta krav)

Så här söker du jobbet:

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet: "Säkerhetstekniker Stockholm".


Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.