Är du vår nya Säkerhetstekniker inriktning larm/elektronik hos CERTEGO i Växjö?

/global/scaled/4256x1848x0x457x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-larm-knappsats-certego.jpg

Nu kan du söka jobbet som Säkerhetstekniker hos oss på CERTEGO i Växjö! Vi tror att du söker en arbetsplats i ett företag som växer och går bra, och där du får jobba med det senaste inom säkerhetslösningar!

Det händer mycket inom säkerhetsbranschen och vi på CERTEGO växer snabbt. Här kommer du ingå i ett team som gör allt för att leverera värde till våra kunder. 

Om tjänsten som Säkerhetstekniker:

Arbetsuppgifterna består av att installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, kameraanläggningar, utrymningslarm och brandlarm. Vi söker dig som trivs och klarar av att självständigt utföra arbeten hos våra kunder.

Vi önskar att din bakgrund innehåller några års dokumenterad erfarenhet av installation, service och driftsättning inom säkerhetsbranschen eller närliggande verksamhet.

Du är noggrann och självgående i ditt arbetssätt och arbetar proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare är du social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som kollegor. För att passa in i tjänsten tror vi att du har ett stort teknikintresse och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort är Växjö. Kollektivavtal finns med SVEMEK IF Metall.

Vi erbjuder:

  • Förmåns- eller tjänstebil
  • Mobiltelefon
  • Dator
  • Friskvårdsbidrag
  • Löpande relevanta utbildningar

Tjänsten kräver:

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad
  • Datorvana och grundläggande nätverkskunskaper

Ansökan:

Din ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Säkerhetstekniker CERTEGO Växjö".

Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt.

Kontaktperson: Torbjörn Olsson, tel: 0470-722851

Välkommen med din ansökan!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.