Vill du bli vår nya Larmtekniker hos CERTEGO Eskilstuna?

/global/scaled/4223x1834x0x742x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-larmtekniker-larmdosa.jpg

Passa på - CERTEGO i Eskilstuna expanderar och söker fler larmtekniker till vårt team av duktiga medarbetare. Kom och jobba med oss!

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? Då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten som Larmtekniker:

Arbetsuppgifterna består av att självständigt installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, kameraanläggningar samt utrymningslarm

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort är Eskilstuna. Kollektivavtal finns med SVEMEK och IF Metall.

Vem söker vi?

Du skall ha flerårig dokumenterad erfarenhet av montering/inkoppling/driftsättning av säkerhetssystem och det är meriterande att ha god kunskap om RCO och Neo Inbrottslarm. Vi ser gärna att det finns intresse även för Schneider brandlarm och CCTV-system generellt.

Du är noggrann och självgående i ditt arbetssätt och arbetar proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare är du social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som kollegor.

För att passa in i tjänsten tror vi vidare att du har ett stort teknikintresse, att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver: 

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter en eventuell anställningsintervju) 
  • Datorvana 
  • Grundläggande kunskaper i elektronik (din CV ska innehålla en förklaring på vilket sätt du uppfyller detta krav) 
  • Datorvana/nätverkskunskaper (på IP nivå) (kort beskrivning i din CV på vilket sätt du uppfyller detta krav)

Ansökningsförfarande:

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet: "Larmtekniker Eskilstuna". Skicka med din CV och personligt brev.

Välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.