Nu söker vi en Lärling i lås och larm till CERTEGO i Motala

/global/scaled/2122x922x0x163x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-trainee-certego-sokes.jpg

Vill du in i säkerhetsbranschen? Nu söker vi Lärling till CERTEGO i Motala, vi behöver fler duktiga medarbetare. Du får lön under utbildningen och en garanterad plats på vår CERTEGO Academy med start i vecka 9.

Om tjänsten som lärling:

Tjänsten Lärling innebär att du blir lärling/trainee inom båda produktområdena lås och larm på Motalafilialen som har sex heltidsanställda och ingår i region Öst.

Vi har även bokat en plats till dig på CERTEGO Academy, vår egen branschutbildning, som startar i vecka 9. Efter den första utbildningsfasen praktiserar du dina nyvunna kunskaper hos oss i verksamheten i Motala. Här kan du läsa mer om utbildningen i CERTEGO Academy.

Du har visstidsanställning med lön under utbildningen, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning efter avslutat trainee-program.

Tjänsten avser heltid. Kollektivavtal finns mellan  SVEMEK och IF Metall.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga. Du skall även ha antingen mekanisk eller elektronisk utbildning/kunskaper. Du är en öppen, trevlig, noggrann och ansvarstagande person. Du har drivkraft och energi och vill skapa resultat och trivsel tillsammans med andra.  Vi lägger även stor vikt på din sociala kompetens då bemötande mot våra kunder är mycket viktigt för oss.

För tjänsten Lärling krävs:

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO)
  • Att du talar och skriver korrekt svenska
  • Har datorvana

Så här söker du:

Ansökan tas enbart emot via e-post och skall innehålla personligt brev och CV. Ansökan skickas till robert.gustafsson@certego.se

Sista ansökningsdag är 2019-02-08.

Anställning kan komma att ske före ansökningstidens utgång.

Hur är det att jobba hos CERTEGO?

Vi har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Om CERTEGO

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.