Vill du bli vår nya Låstekniker hos CERTEGO i Kiruna?

/global/scaled/5760x2506x0x1136x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-lastekniker-installerar.jpg

Nu söker vi låstekniker till Kiruna. Här blir du en i teamet som levererar säkerhetslösningar till både stora och små projekt i de flesta branscher. Välkommen till ett snabbväxande företag i en global koncern.

Vad gör en Låstekniker hos CERTEGO?

Som Låstekniker hos oss jobbar du med att självständigt installera, driftsätta och utföra service på lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer jobba tillsammans med de andra i teamet för att nå de mål vi har för att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att kunderna blir nöjda med vår service.

Vi jobbar med de flesta branscher och såväl nybyggnation där vi levererar kompletta säkerhetslösningar, som renoveringar och uppgraderingar av befintliga säkerhetssystem.

Vem är du?

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Eftersom allt fler av våra leveranser innehåller elektroniska komponenter och produkter är det klart meriterande om du har erfarenhet av svagströmsprodukter, som till exempel dörrautomatik och kodlås. Som person är du självgående och har en naturlig servicekänsla samt vilja att ta ansvar för ett gott genomfört arbete och en nöjd kund.

Vad innebär det att jobba hos CERTEGO Kiruna?

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. I tjänsten har du en servicebil med modern och riktig utrustning. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag. Läs gärna mer om att jobba hos oss här.

Den här tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Kiruna.

Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Så här söker du jobbet!

Skicka en beskrivning av dig själv, dina erfarenheter/tidigare anställningar och dina kontaktuppgifter med e-post till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Låstekniker Kiruna".

Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt. 

Då vi jobbar med säkerhetslösningar gör vi alltid ett utdrag ur polisens belastningsregister, detta är obligatoriskt för alla tjänster hos CERTEGO och utförs alltid innan en eventuell anställning. Svenskt medborgarskap och B-körkort är ett absolut krav.

Vänta inte sök idag, varmt välkommen med din ansökan !

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen och finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.