Är du en ledare med sinne för affärer och ett stort intresse för människor? CERTEGO söker nu dig som vill anta utmaningen att leda vår filial i Västerås!

/global/scaled/3863x1683x0x287x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-kvinna-orange-kavaj-moter-kunder.jpg

Vill du vara med och utveckla dina medarbetare och samtidigt själv ha möjlighet att utvecklas? Hos CERTEGO ges du som Filialchef möjlighet och verktyg att utveckla både verksamheten och dina medarbetare i en spännande organisation.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en varierande vardag med personal-, budget- och resultatansvar. Du leder vår affärs- och verksamhetsutveckling i Västerås och ansvarar för omvärldsbevakning. Du coachar teamet och är en central del i deras engagemang, trivsel och arbetsglädje. Tillsammans jobbar ni för att hitta rätt lösningar och nå målet att göra våra kunder nöjda. Du kommer att rapportera till regionchefen.

Filialchefsrollen är både utmanande och stimulerande, du kommer att ha stor påverkan på CERTEGOs framgång och resultat.

Vem är du?

Vi söker dig som har lång erfarenhet av en ledande roll och din ledarstil karaktäriseras av tydlighet, respekt för individen och intresse för utveckling. Det är viktigt att du är prestigelös men att du står för dina åsikter. Du motiveras av att göra goda affärer och se verksamheten utvecklas. Du förstår branschen och har erfarenhet av tjänsteproducerande företag och det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadbranschen. I dina tidigare roller har du framgångsrikt utvecklat verksamheter och personal på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i Excel och ekonomisk rapportering.

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig!

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kommer att få genomgå vår ledarskapsutbildning genom CERTEGO academy och annan relevant utbildning vid behov. Du kan också få du ta del av vinstdelning, tjänstebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Filialchef till CERTEGO i Västerås”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på telefon 0724-65 39 03.

Sista ansökningsdag: 27/10 -2019.

Placeringsort: Västerås

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. Vi söker ledartalang med branschkunskap till vårt team i Västerås!