Söker du ett utvecklande och stimulerande arbete? Sök tjänsten som filialchef hos CERTEGO Lund!

/Other/certegoSE/bilder/jobb-karriar/man-kvinna-i-mote-karriar.jpeg

Är du en ledare med hjärtat på rätt ställe och förmåga att utveckla både verksamheter och medarbetare? Söker du en utmanande och stimulerande tjänst där du får uppdraget att leda och utveckla verksamheten? Då är tjänsten som Filialchef för CERTEGO i Lund något för dig!

Här erbjuds du en roll där ditt ansvar och engagemang skapar grunden för att våra medarbetare trivs och presterar bra på jobbet, vilket i sin tur skapar nöjda kunder.

Ansvarsområden:

Som Filialchef hos CERTEGO i Lund ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten. Du får ett personalansvar över 13 medarbetare och i din roll ingår du i den lokala ledningsgruppen. Här får du som trivs med att bidra strategiskt såväl som operativt en möjlighet att tillsammans med dina medarbetare bidra till utvecklingen av filialen i Lund. Dina fokusområden som filialchef kommer bland annat att vara:

  • Leda affärs- sälj- och verksamhetsutveckling
  • Coacha, entusiasmera och vara ett bollplank till dina medarbetare
  • Omvärldsbevakning
  • Personal-, budget- och resultatansvar med rapportering till regionchef

Du får kontaktytor såväl internt som externt mot kunder, och du arbetar löpande och nära verksamheten för att driva utveckling framåt.

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Kvalifikationer:

För oss är det viktigt att hitta en Filialchef med stor ledarerfarenhet vars ledarstil karaktäriseras av tydlighet, respekt för individen och intresse för utveckling. För att lyckas i rollen ser vi att du har flerårig ledarerfarenhet, där du har haft personal-, budget, -och resultatansvar. Vi ser att du har erfarenhet av tjänsteproducerande företag samt har erfarenhet av att arbeta i en säkerhetsbransch. I dina tidigare roller har du framgångsrikt utvecklat verksamheter och personal på ett professionellt och ansvarstagande sätt.  Du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i Excel och ekonomisk rapportering. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, och att du har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en naturlig ledare med god social kompetens och ett genuint intresse för människor. Du är trygg i dig själv och har en öppen, positiv och pedagogisk läggning. Vi ser att du är prestigelös, har förmåga att stå fast vid dina åsikter och har en stark kommunikativ förmåga. Självklart är du affärsmässig med verksamhetsinsikt och har ett genuint intresse för branschens utveckling och förnyelse. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan: 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

ANSÖK HÄR! 

Sista ansökningsdag: 190931

För information: 

I den här rekryteringen samarbetar CERTEGO med Randstad. För mer information kring tjänst eller rekryteringsprocess är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Charlotta Berlin charlotta.berlin@randstad.se och Therese Roos therese.s.roos@randstad.se

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 82 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,0 miljarder.