Är du en produktiv entreprenör och ledare med förmåga att utveckla både verksamhet och medarbetare?

/global/scaled/1646x715x9x187x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-medarbetare-kontor.jpg

CERTEGO i Umeå söker en ny filialchef. Är du en produktiv entreprenör och ledare med förmåga att utveckla både verksamhet och medarbetare?

Utmaningen:

Vi behöver din hjälp att utveckla CERTEGOs verksamhet i Umeå. Du kommer att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar och rapporterar till regionchefen för Nord. Det innebär att du leder den dagliga verksamheten med sikte på att nå konkreta mål avseende kund- och medarbetarnöjdhet, omsättning och lönsamhet. Rollen innefattar även ett visst personalansvar för CERTEGOs filial i Luleå. Placeringsort är Umeå där ditt huvudfokus kommer att vara. Personalansvaret uppgår idag till ca 10 personer totalt på båda filialerna. 

Din bakgrund:

Du är en naturlig ledare som redan visat prov på gott ledarskap och framgångsrik verksamhetsutveckling i ett eller flera av dina tidigare arbeten. Det är bra om du har erfarenheter från tjänsteproducerande företag och klart meriterande om du haft en ledande roll i säkerhetsbranschen.

Du som person: 

Vi lägger stor vikt vid din produktiva förmåga och dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en modern ledare med god social kompetens och ett genuint intresse för människor. Du är trygg i dig själv och har en öppen, positiv och pedagogisk läggning med förmåga att få ut det bästa av dina medarbetare. Du är prestigelös men samtidigt rak och tydlig i din kommunikation. Självklart har du ett väl utvecklat affärssinne och ett genuint intresse för branschens utveckling och förnyelse.

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden. Du erbjuds förutom en spännande utmaning i ett framgångsrikt och expansivt företag, bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Om du är en produktiv person som vill göra skillnad kommer du sannolikt att trivas mycket bra bland våra kompetenta, glada och positiva medarbetare och kanske blir det här den mest spännande utmaningen hittills i din karriär.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03.

Länk till ansökningsformulär: https://tech.interspeedia.com/jobs/18218.52508.48586.1

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.