Erfaren Säkerhetstekniker till CERTEGO Södertälje!

/global/scaled/4584x1991x0x0x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-sakerhetstekniker-kamera-service.jpg

CERTEGO växer och vi vill ständigt utvecklas! Är du den tekniskt erfarna säkerhetsteknikern som CERTEGOs filial i Södertälje söker?

Trivs du med att ta eget ansvar och använda din tekniska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Vi söker just nu en erfaren säkerhetstekniker till CERTEGO i Södertälje.

Du kommer att arbeta med att utföra driftsättning av säkerhet- & kommunikationssystem samt servicearbeten åt våra kunder. Arbetet består primärt av installation av passersystem och porttelefoni men även inbrottslarm, brandlarm och kamerainstallationer förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som självständigt kan planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter. Vi tycker det är viktigt med kompetenshöjning och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar och utbildningar för att utföra sina uppdrag på bästa sätt. Du utgår från vår filial i Södertälje och arbetar i ett team med nöjda medarbetare, där arbetsmiljön präglas av arbetsglädje och god sammanhållning.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. 

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön. Kollektivavtal finns med SVEMEK och IF Metall.

Placeringsort: Södertälje

Om du har frågor kring tjänsten, kontakta Filialchef Roger Larsson på telefon 08-550 266 66 eller Arbetsledare Karin Strömberg på 08-550 266 71.

Varmt välkommen med din ansökan till roger.larsson@certego.se.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberonde företag i ASSA ABLOY-koncernen.