Nu söker vi en Larmtekniker/Projektledare till CERTEGO i Luleå (Luleå Låskonsult)

/global/scaled/4256x1848x0x551x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-projektledare-projektor-certego.jpg

Nu söker vi en erfaren Larmtekniker/Projektledare till CERTEGO i Luleå! Här består verksamheten idag av Luleå Låskonsult, som blir CERTEGO fullt ut i februari 2019. Vill du bli en del i vårt team?

Redan idag är Luleå Låskonsult en del av CERTEGO, vilket innebär att som Larmtekniker/Projektledare får du en central roll i teamet på ett snabbväxande företag i en global koncern. Tillsammans levererar vi säkerhetslösningar till både stora och små projekt i de flesta branscher. 

Om tjänsten som Larmtekniker/Projektledare:

Vi söker dig som trivs och klarar av att självständigt utföra och driva uppdrag hos våra kunder. Du har en bakgrund som innehåller några års dokumenterad erfarenhet av installation, service och driftsättning inom larm- och säkerhetsbranschen.

Arbetsuppgifterna består av att främst medverka till att våra leveranser installeras, driftsätts och avprovas på ett riktigt sätt, men också i att stötta dina kollegor med tekniska utmaningar inom teknikområden som inbrottslarm, passagesystem, kameraanläggningar, utrymningslarm och brandlarm.

Du är noggrann och självgående i ditt arbetssätt och arbetar proaktivt och lösningsfokuserat. För att passa in i tjänsten är du också social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som kollegor. Du har ett stort teknikintresse och du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Erfarenheter i dokumentering av anläggningar med exempelvis AutoCAD är meriterande.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsorten är Luleå.

Vad innebär det att jobba hos CERTEGO?

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Läs gärna mer om att jobba hos oss här. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall

Vi erbjuder:

  • Förmåns- eller tjänstebil
  • Mobiltelefon
  • Dator
  • Friskvårdsbidrag
  • Löpande relevanta utbildningar

Tjänsten kräver:

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Godkänd analys av belastningsregister
  • Dokumenterad erfarenhet från larm- och säkerhetsbranschen
  • God datorvana och nätverkskunskaper

Ansökan:

Skicka din ansökan med e-post, ange vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Erfaren Larmtekniker/Projektledare Luleå". 

Ansök via e-post här.

Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.