Driven projektledare mekanik sökes till Lund/Malmö

/global/scaled/4016x1745x0x2648x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-tekniker-med-kund-parm.jpg

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? Nu söker vi en projektledare mekanik med placeringsort Lund eller Malmö

Vi söker en driven projektledare till CERTEGO Skåne. Välkommen till vårt team, vi levererar säkerhetslösningar till alla branscher.

Projektktledarrollen hos CERTEGO

Som Projektledare för våra mekaniska säkerhetssystem får du en viktig roll hos oss där du planerar och leder olika projekt. Vi genomför stora som små installationer hos våra kunder, tex kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.

Du kommer jobba tillsammans med andra i teamet för att nå de mål vi har för att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att kunderna blir nöjda med vår service. Du har ansvar för resursplanering, inköp och underleverantörer. Du har idag kundkontakter och ser kundens behov ur dennes perspektiv. Du ser det som naturligt att bygga goda och stabila relationer vilket bidrar till försäljning och uppdrag i framtiden.

Dina kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenhet från säkerhetsbranschen och en god teknisk kompetens. Du har erfarenhet och trivs att leda montage på plats. Som person är du drivande och är bekväm i rollen som ledare. Du behöver kunna läsa ritningar samt ha kunskaper om regelverk inom byggnation och säkerhet.

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling och goda anställningsvillkor. Tjänsten är på heltid.

Placeringsort: Lund alternativt Malmö

Välkommen att söka tjänsten hos oss på CERTEGO!

Välkommen med din ansökan och CV till ansokan@certego.se, och skriv ”Projektledare Skåne” i ämnesfältet.

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Filialchef Jimmy Thorsell 046-101266 alternativt Regionchef Per-Erik Carleskär 044-101981.

Välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.