Vi söker en driven ledare till rollen Filialchef i Kristianstad – sök idag!

/global/scaled/4234x1839x12x416x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-kvinna-ledare-ler-certego-svartvit.jpg

Har du förmåga att utveckla både verksamhet och medarbetare? En resultatinriktad och produktiv ledare med hjärtat på rätt ställe? Då är det dig vi behöver som ledare och Filialchef för CERTEGO i Kristianstad.

I ledarrollen Filialchef för Kristianstad kommer du ha ett direkt personalansvar för 8 personer. Det är en rolig och utmanande nyckelroll i ett framgångsrikt och expansivt företag.

Ditt jobb och engagemang skapar grunden för att våra medarbetare trivs och presterar bra på jobbet vilket i sin tur skapar nöjda kunder.

Några av dina fokusområden kommer att vara:

  • Leda affärs- och verksamhetsutveckling
  • Coacha, entusiasmera och vara ett bollplank till dina medarbetare
  • Omvärldsbevakning
  • Personal-, budget- och resultatansvar med rapportering till regionchef

Placeringsort: Kristianstad

Din erfarenhet:

Vi söker dig med stor ledarerfarenhet och vars ledarstil karaktäriseras av tydlighet, respekt för individen och intresse för utveckling. Vi ser gärna en bakgrund från tjänsteproducerande företag och det är klart meriterande om du har erfarenheter från säkerhetsbranschen.

I dina tidigare roller har du haft ekonomiskt ansvar och framgångsrikt utvecklat verksamheter och personal på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Du har goda kunskaper i Excel och ekonomisk rapportering.

Du som person:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en naturlig ledare med god social kompetens och ett genuint intresse för människor. Du är trygg i dig själv och har en öppen, positiv och pedagogisk läggning.

Vi ser att du är prestigelös men har samtidigt förmågan att stå för dina åsikter. Självklart är du affärsmässig med verksamhetsinsikt och har ett genuint intresse för branschens utveckling och förnyelse.

Låter detta intressant för dig? Sök redan idag!

Sök tjänsten här.

Vid frågor kontakta Ulrika Gruffman på 0733-434189 eller ulrika@gruffman.nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om CERTEGO

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.