CERTEGO i Växjö söker säkerhetstekniker inriktning elektronik som vill bli en del av ett härligt team!

/global/scaled/4596x1996x13x74x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-sakerhetstekniker-kamera-service.jpg

Vill du jobba ha en varierande vardag med stora möjligheter att utvecklas? Vill du dessutom vara en del av ett härligt team där man har roligt på jobbet och ställer upp för varandra? Då har du chansen nu – CERTEGO i Växjö söker Säkerhetstekniker med inriktning elektronik.

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt installera, driftsätta och underhålla inbrottslarm, brandlarm, passersystem, kameraövervakningssystem samt utrymningslarm. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Arbetsdagen är varierad då du får arbeta både i större projekt och med service. En stor del av ditt arbete är självständigt men du kommer också att samarbeta med dina kollegor och kunder mm. Du kommer att ha en hel del kontakt med våra kunder. Arbetet är varierat och du kommer att jobba i ett högt tempo.

Vem är du?

För att lyckas i rollen bör du ha minst två års erfarenhet av installation, service och driftsättning av system inom säkerhetsbranschen. Meriterande är om du har erfarenhet av t.ex. ARX, Galaxy och RCO Teletec - men det är inget krav. Du trivs med att arbeta självständigt och förstår det goda kundbemötandet. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla.

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Hos oss på CERTEGO blir du en del av ett glatt gäng som hjälper varandra att lyckas.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet genom att skriva ”Växjö”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg 021-10 96 22.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och Linked In! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.