CERTEGO i Västra Frölunda söker dig som vill arbeta i vår butik/verkstad!

/global/scaled/1535x668x0x447x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-butik-certego-exempel-medarbetare.jpg

Vill du bli en del av vårt team och arbeta i vår butik och verkstad i Västra Frölunda? Vi erbjuder ett spännande arbete där du kan använda dina tidigare kunskaper och erfarenheter och samtidigt har goda möjligheter att utvecklas.

På CERTEGO får du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar. CERTEGO i Västra Frölunda söker dig som tycker om att träffa kunder, ge service och lösa problem.

Arbetsuppgifter

Till våra butiker kommer kunder som behöver hjälp med allt från inköp av lås- och systemprodukter till nyckeltillverkning, cylinderläggning, rådgivning eller reparationer. I verkstad och butik är du ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter varierar mellan verkstad och butik. I verkstaden administrerar eller lagar du inlämnade garantiärenden och produkter med mera. I butiken kan du få sköta påfyllning och beställning av produkter, du tar emot kundens beställningar och sköter kassan.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har flera års erfarenhet från en liknande tjänst och har en vilja att ständigt utvecklas. Du trivs bra i ett arbetsklimat som präglas av lagkänsla och prestigelöshet. Du är givetsvis praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för mekanik och teknik. Din personlighet är av yttersta vikt och vi ser att du trivs i mötet med kunden likväl som att lägga ett lås . Du gillar högt tempo men ställer krav på dig själv att lämna ifrån dig produkter med kvalitét så att kunden blir nöjd. Då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Kompetenser och krav

  • Meriterande Körkort
  • Grundläggande datorvana.
  • Kommunicerar flytande på svenska både i skrift och tal.
  • Meriterande Bransch- och låserfarenhet, gärna mer än fem år.

 

Vårt erbjudande till dig

 

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och vi kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och Linked In! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

 

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Butik/verkstad Västra Frölunda”.

Vid frågor kontakta filialchef Conny Johansson på telefonnummer 031-49 85 08.

Sista ansökningsdag är 11/09-2020.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.