Vill du leda och fördela arbetet för ett glatt gäng med duktiga säkerhetstekniker? CERTEGO i Växjö söker arbetsledare!

/global/scaled/3853x1678x11x266x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-ceretgo-kvinna-orange-kavaj-flera.jpg

CERTEGO erbjuder smarta säkerhetslösningar och tjänster som skapar säkerhet och trygghet för egendom och människor. I Växjö finns 16 medarbetare varav nio är säkerhetstekniker.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper tillsammans med ett bra team! Du får en varierande och stimulerande vardag med mycket kundkontakt och möjlighet att skapa förutsättningar för teknikerna, dig själv och filialen att lyckas.

Arbetsuppgifter

Ditt engagemang är viktigt för att teamet trivs och får möjligheter att göra ett bra jobb. Du leder och planerar arbetet och coachar dina medarbetare i att hitta rätt lösningar och nå målet att göra våra kunder nöjda.

Du ser till att vi har rätt bemanning och att teamets tid används effektivt. Du leder projektavstämningar med projektledare och har kundkontakt i beställningar, reklamationer och fakturafrågor. Du besöker våra kunder vid behov och vid behov kan du också göra installationer hos kunder. Du rapporterar till Filialchefen.

Vem är du?

Du har erfarenhet från entrepenadbranschen eller snarlikt och har gärna provat rollen som ledare i någon form förut. Du trivs i en ledarroll och ledarskap faller sig naturligt för dig. Arbetet kräver att du har kan se vad som behöver göras och prioriterar det som är mest kritiskt. Du arbetar strukturerat men kan ändra din planering om det behövs. Kundkontakten är viktig för dig och du gillar att vara ute och skapa nya kontakter. Du gillar högt tempo och trivs när ingen dag är den andra lik. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig!

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kommer att få genomgå vår ledarskapsutbildning genom CERTEGO Academy och annan relevant utbildning vid behov. Du kan också få du ta del av vinstdelning, tjänstebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och UNIONEN. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Arbetsledare Växjö”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22.

Sista ansökningsdag är 19/1-2020.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.