Är du CERTEGO Linköpings nästa säkerhetstekniker med inriktning mekanik?

/global/scaled/4608x2001x0x134x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-technicians-talking-and-laughing.jpg

Letar du efter nya utmaningar där du har möjlighet att arbeta med händerna och lära dig allt om mekaniska låssystem? CERTEGO i Linköping söker en lärling som trivs med en varierande vardag och spännande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en unik möjlighet att få en yrkesutbildning inom säkerhetsbranschen där du snabbt kan få fart på din karriär. Som lärling har du en visstidsanställning hos oss, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning. Du kommer att utbildas inom installation, driftsättning och underhåll och service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Så småningom kommer du också att få lära dig våra elektroniska produkter. Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. 

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för mekanik och elektronik. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning och/eller något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna inom praktiska serviceyrken, men det absolut viktigaste är din attityd då du är serviceminded och har en god problemlösningsförmåga. Du gillar att vara fysiskt aktiv och du ställer krav på att lämna ifrån dig ett fullgott arbete som gör kunder nöjda. Ditt främsta mål är att satsa på en yrkeskarriär där du får göra det du är bra på och känna riktig yrkesstolthet. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten avser heltid

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare Ida Wetterberg 021-10 96 22

Varmt välkommen med din ansökan till ansokan@certego.seoch skriv ”Linköping” i ämnesraden.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och Linked In! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.