Säljare av säkerhetslösningar till CERTEGO i Kiruna

/global/scaled/4256x1848x0x630x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-projektledare-projektor-certego.jpg

Nu söker CERTEGO säljare till Kiruna. Vi genomför små och stora installationer och driftsättningar ute hos till exempel kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Som CERTEGOs säljare är din utmaning att nå uppsatta mål gällande försäljning, kundnöjdhet och lönsamhet. Du kommer även samarbeta nära med projektledare och tekniker för att skapa och bibehålla långa och nära relationer till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:

Att arbeta som Säljare hos CERTEGO innebär att du får en viktig roll där du planerar och driver försäljning mot både befintliga och nya kunder. Tillsammans med projektledare och tekniker når du uppsatta mål och skapar nöjda kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i Kiruna och omfattar heltid. Startdatum enligt överenskommelse.

Vi söker dig som:

  • Har en gedigen teknisk kompetens och som är van att jobba i relationsskapande roller. Du har kanske en bakgrund som projektledare, koordinator eller planerare.
  • Är trygg i kontakten med andra och du drivs av att skapa och bibehålla relationer. Din personlighet präglas av samarbete och teamwork lika mycket internt som utåt mot kunder.

Då vi jobbar med långsiktiga relationer ser vi att du besitter ett stort tålamod, och att du med din personlighet kan förmedla lugn och trygghet.

Så här söker du jobbet:

Sista ansökningsdag är 22 juni. Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ghost Competence. Du söker därför tjänsten via deras hemsida där du får skapa en användare. Ladda upp ditt CV och personliga brev med din ansökan för större möjlighet att bli kontaktad av en rekryterare.

Klicka här för att söka.

Frågor om tjänsten besvaras via e-post av Marcus Skårman: marcus@ghostcompetence.se

Välkommen med din ansökan!