Bli vår säkerhetstekniker hos CERTEGO Kristianstad

/global/scaled/6016x2621x0x1170x1000x435/Other-certegoSE-bilder-produkter-tjanster-kundbesok-certego-tekniker.jpg

Är du vår nya säkerhetstekniker? Hos CERTEGO får jobba med det senaste inom säkerhetslösningar i en global koncern.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen och finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Om jobbet som säkerhetstekniker

Som säkerhetstekniker hos CERTEGO kommer du i huvudsak att installera, driftsätta och serva inbrottslarm, brandlarm, passagesystem, CCTV samt utrymningslarm. Du kommer också att arbeta med våra mekaniska säkerhetsprodukter. En ganska bred tjänst med varierande arbetsuppgifter med andra ord. Utmaningen för dig handlar om att nå uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst och vill fortsätta utvecklas. Alternativt är du i början av din karriär och har talang, lämplig utbildning och ett brinnande intresse för tekniska produkter och säkerhetsbranschen.

Om att jobba hos CERTEGO

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor.

Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt för tjänster hos CERTEGO och utförs alltid av företaget innan eventuell anställning. Svenskt medborgarskap och B-körkort är ett absolut krav.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Kristianstad. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Sök jobbet idag!

Låter det intressant är du varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor så besvaras de av Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi hanterar ansökningar löpande.

Klicka här för att komma till ansökansformuläret.