Bli vår nya projektör hos CERTEGO Västberga!

/global/scaled/4080x1776x0x614x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-projekt-bygge-ritningar.jpg

CERTEGO i Stockholm expanderar och söker därför en engagerad projektör med placeringsort i Västberga. Är det dig vi söker?

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar?

Om tjänsten som Projektör

Arbetsuppgifterna innefattar att utifrån standardiserade processer, renodlat och strukturerat utföra projektering och anläggningskonstruktion. Du kommer att ha kontakter med personer internt i våra team inom CERTEGO samt våra kunder. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön med placeringsort Stockholm Västberga (eller Enköping).

Kollektivavtal finns med Svemek Unionen

Kvalifikationer

Du har några års erfarenhet av projektering och anläggningsdokumentation och känner att du vill utvecklas ytterligare. Du har kunskap om och erfarenhet från säkerhetsbranschen.

Det är viktigt att du är innovativ och kan se möjligheter. Du är också en aktiv person med mycket energi, är drivande, resultatinriktad och ansvarsfull. Naturligtvis har du god teknikförståelse och är en van datoranvändare. Du behärskar verktyget Autocad och Officepaketet.

I kundkontakter måste du vara utåtriktad, kommunikativ och kunna hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.

Meriterande

Detaljkunskap inom områdena; inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning och brandlarm är meriterande. Kan du affärssystemet Pyramid är även detta ett plus. Övriga kunskaper som är meriterande är; entreprenadjuridik, IT, nätverk, övriga branschregler.

Tjänsten kräver

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter en eventuell anställningsintervju)

Ansökningsförfarande

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet. Ansökningar behandlas löpande.Tänk på att ansökan tas enbart emot via e-post och skall minst innehålla:

  • Personuppgifter
  • Civilstånd
  • Styrkande av krav enligt ovan
  • Beskrivning av din personlighet
  • Tidigare yrkeskarriär
  • Erfarenhet inom aktuellt område
  • Betyg och referenser från efterfrågad verksamhet

Välkommen in med din ansökan!