Välkommen som Låstekniker hos CERTEGO Kristianstad

/global/scaled/3997x1745x20x2335x1000x435/Other-certegoSE-bilder-produkter-tjanster-tekniker-lassmed-certego.jpg

Nu söker vi låstekniker till Kristianstad! Kom och jobba i ett snabbväxande företag i en global koncern med det senaste inom säkerhetslösningar.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen och finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Om jobbet som låstekniker

Som Låstekniker hos CERTEGO kommer du i huvudsak att självständigt installera, driftsätta och utföra service på lås-, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Utmaningen för dig handlar om att nå uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet.

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Det är klart meriterande om du har erfarenhet av svagströmsprodukter som till exempel dörrautomatik och kodlås. Du som person är självgående och har en naturlig servicekänsla samt vilja att ta ansvar för ett gott genomfört arbete och en nöjd kund.

Om att jobba hos CERTEGO

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor.

Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt för tjänster hos CERTEGO och utförs alltid av företaget innan eventuell anställning. Svenskt medborgarskap och B-körkort är ett absolut krav. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Kristianstad. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Sök jobbet

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor besvaras de av Anders Hanberg på 070-413 99 03.

Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi hanterar ansökningar löpande.

Klicka här för att komma till ansökansformuläret.