Nu söker vi Larmtekniker till CERTEGO Södertälje

/global/scaled/3087x1341x1038x752x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-certego-tekniker-kopcentrum.jpg

CERTEGO i Södertälje expanderar! Därför söker vi fler duktiga Larmtekniker till vårt team.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? Sök jobb hos oss idag! 

Om tjänsten som Larmtekniker:

Arbetsuppgifterna består av att installera, driftsätta och utföra service av exempelvis inbrottslarm, passagesystem, kameraanläggningar, utrymningslarm samt brandlarm. Vi söker dig som trivs med, och klarar av, att självständigt utföra arbeten hos våra kunder. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla.

Vi önskar att din bakgrund innehåller några års dokumenterad erfarenhet av installation, service och driftsättning inom säkerhetsbranschen eller närliggande verksamhet.

Du är noggrann och självgående i ditt arbetssätt och arbetar proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare är du social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som kollegor.
För att passa in i tjänsten tror vi vidare att du har ett stort teknikintresse och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort är Södertälje där vi i dagsläget är elva personer som jobbar. Kollektivavtal finns med SVEMEK IF Metall.

Vi erbjuder:

  • Förmåns- eller tjänstebil
  • Mobiltelefon
  • Dator
  • Friskvårdsbidrag
  • Löpande relevanta utbildningar

Tjänsten kräver:

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad
  • Datorvana och grundläggande nätverkskunskaper

Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ansökan skickas till roger.larsson@certego.se.

För mer information om tjänsten:

Filialchef Roger Larsson, telefon 08-550 266 66

Regionchef Johan Nätterholm, telefon: 08- 588 155 07

Välkommen med din ansökan!

Just nu söker vi även Låstekniker till vårt team i Södertälje, läs mer här!