Jobba som Låstekniker hos CERTEGO i Katrineholm

/global/scaled/4211x1829x12x576x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-las-kod-dorr-tegelhus.jpg

Missa inte att söka! Nu söker vi låstekniker till vårt team i Katrineholm. Jobbet passar dig som vill jobba i en expansiv bransch där du har alla möjligheter att utvecklas.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.

Om tjänsten som Låstekniker:

Du kommer att självständigt installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Vi ser till att du fortlöpande får nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Du trivs med en varierad arbetsdag och att jobba i ett högt tempo. Du värderar också vikten av ett bra samarbete i teamet. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla.
Tjänsten avser heltid med fast månadslön och personlig servicebil. Jourtjänst kan bli aktuell. Kollektivavtal finns med SVEMEK IF Metall.


Placeringsort: Katrineholm

Tjänsten kräver:

Vi söker dig med branscherfarenhet och kännedom inom produktutbud från flertalet leverantörers fabrikat. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter som till exempel dörrautomatik och kodlås. Erfarenhet av säkerhetsskåp samt Gesällbrev eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Du måste vara svensk medborgare, inneha B-körkort samt ha datorvana.


Så här söker du jobbet som Låstekniker:

Välkommen in med din ansökan via e-post till robert.gustafsson@certego.se.

Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet: "Låstekniker Katrineholm".


Sista ansökningsdag är: 31/12 2017

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Anställning kan därför komma att ske före ansökningstidens utgång.

Tänk på att ansökan enbart accepteras via e-post och minst ska innehålla:

  • Personuppgifter
  • Beskrivning av din personlighet
  • Erfarenhet inom aktuellt område

Välkommen in med din ansökan!