CERTEGO i Västerås rekryterar ny Filialchef

/global/scaled/3984x1730x0x0x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-kvinna-besoker-sporthall.jpg

Är du en ledare med hjärtat på rätt ställe och förmåga att utveckla både verksamheter och medarbetare? Då är Filialchef hos CERTEGO rätt jobb för dig!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande tjänst där du som Filialchef för CERTEGO i Västerås och Köping får uppdraget att leda och utveckla verksamheten.

Vi på CERTEGO erbjuder våra kunder professionella och trygga säkerhetslösningar. Du kommer att ha ett direkt personalansvar för 11 personer och totalt är det ca 30 medarbetare. Ditt jobb och engagemang skapar grunden för att våra medarbetare trivs och presterar bra på jobbet vilket i sin tur skapar nöjda kunder.

Som Filialchef kommer några av dina fokusområden att vara:

  • Leda affärs- och verksamhetsutveckling
  • Coacha, entusiasmera och vara ett bollplank till dina medarbetare
  • Omvärldsbevakning
  • Personal-, budget- och resultatansvar med rapportering till regionchef

Vi erbjuder en utmanande nyckelroll i ett framgångsrikt och expansivt företag. Välkommen till oss på CERTEGO!

Din erfarenhet:

För oss är det viktigt att hitta en Filialchef med stor ledarerfarenhet vars ledarstil karaktäriseras av tydlighet, respekt för individen och intresse för utveckling. Vi ser att du har erfarenhet av tjänsteproducerande företag och det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadbranschen.

I dina tidigare roller har du framgångsrikt utvecklat verksamheter och personal på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i Excel och ekonomisk rapportering.

Du som person:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en naturlig ledare med god social kompetens och ett genuint intresse för människor. Du är trygg i dig själv och har en öppen, positiv och pedagogisk läggning. Vi ser att du är prestigelös men har samtidigt förmågan att stå för dina åsikter. Självklart är du affärsmässig med verksamhetsinsikt och
har ett genuint intresse för branschens utveckling och förnyelse.

Placeringsort: Västerås

Låter detta intressant för dig?

Ansök snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Klicka här för att söka!

Sista ansökningsdag: 2018-06-10

För information: Tomas Östman 072-5066955 alternativt Malin Brock 073-3434356

Välkommen med din ansökan!