Filialchef till CERTEGO i Arlanda-Märsta

[object Object]

Är du en ledare med hjärtat på rätt ställe och förmåga att utveckla både verksamheter och medarbetare? Nu erbjuder vi en utmanande och stimulerande tjänst där du som Filialchef för CERTEGO i Arlanda-Märsta får uppdraget att leda och utveckla verksamheten.

Vi på CERTEGO erbjuder våra kunder professionella och trygga säkerhetslösningar. I rollen som Filialchef kommer du att ha ett direkt personalansvar för ca 8 personer. Ditt jobb och engagemang skapar grunden för att våra medarbetare trivs och presterar bra på jobbet vilket i sin tur skapar nöjda kunder.

Som Filialchef kommer några av dina fokusområden att vara:

  • Leda affärs- och verksamhetsutveckling
  • Coacha, entusiasmera och vara ett bollplank till dina medarbetare
  • Omvärldsbevakning
  • Personal-, budget- och resultatansvar med rapportering till regionchef

Din erfarenhet: 

För oss är det viktigt att hitta en Filialchef med stor ledarerfarenhet vars ledarstil karaktäriseras av tydlighet, respekt för individen och intresse för utveckling. Vi ser att du har erfarenhet av tjänsteproducerande företag och det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadbranschen. I dina tidigare roller har du framgångsrikt utvecklat verksamheter och personal på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i Excel och ekonomisk rapportering.

Du som person:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en naturlig ledare med god social kompetens och ett genuint intresse för människor. Du är trygg i dig själv och har en öppen, positiv och pedagogisk läggning. Vi ser att du är prestigelös men har samtidigt förmågan att stå för dina åsikter. Självklart är du affärsmässig med verksamhetsinsikt och har ett genuint intresse för branschens utveckling och förnyelse.

Placeringsort: Märsta

Vi erbjuder en utmanande nyckelroll i ett framgångsrikt och expansivt företag. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på CERTEGO!

Låter detta intressant för dig? Sök nu!

Välkommen med din ansökan senast den 15 februari. Din ansökan registrerar du på ansokan@certego.se. Ange tydligt i ämnesfältet vilken tjänst du söker "Filialchef Arlanda-Märsta".

Frågor om tjänsten besvaras av Regionchef Johan Nätterholm tel 08-588 155 07.

Välkommen med din ansökan!

Om CERTEGO

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.