CERTEGO söker Projektledare för elektroniska säkerhetssystem i Malmö

/global/scaled/4256x1848x0x630x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-projektledare-projektor-certego.jpg

Nordens ledande säkerhetsleverantör expanderar i Malmö. Hos CERTEGO är alla medarbetare lika viktiga för att nå våra mål. Just nu söker vi dig som vill jobba tillsammans med oss i den spännande tjänsten som Projektledare.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

Om Projektledartjänsten:

Att arbeta som Projektledare innebär att du får en viktig roll hos oss där du planerar och leder olika produktionsprojekt. Vi genomför små och stora projekt inom säkerhetsteknik med olika typer av larmsystem, passagesystem, övervakning och CCTV ute hos våra kunder, tex kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.

Som Projektledare får du en bred roll där du ansvarar för dina projekt med fokus på kvalitet, deadlines, kundnöjdhet och lönsamhet. Det innebär även ansvar för resursplanering, inköp och kontakt med underleverantörer. Du kommer att ha en hel del kundkontakter och det är viktigt att du är intresserad av deras behov och bygger goda och stabila relationer för framgångsrika samarbeten på lång sikt.

Placeringsort: Malmö

Vem söker vi?

För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från en liknande bransch och en god teknisk kompetens från elektronik/säkerhetsbranschen. Som person är du drivande och du är en naturlig ledargestalt som tar ansvar och leder ditt team framåt på bästa sätt. Servicekänslan sitter i ryggmärgen och du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och medarbetare. Vi utgår ifrån att du har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare och du kan lätt kan påvisa goda uppnådda resultat.

Vi erbjuder en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär.

Så här söker du jobbet:

Vi jobbar löpande med intervjuer under ansökningstiden, så sök tjänsten snarast. 

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet: Projektledare elektroniska säkerhetssystem Malmö.

Varmt välkommen med din ansökan och till CERTEGO!